h_lNxVXLqrDqb2kyrixW3lMmUl7n-aBRzJUzyvzD7_8a_U_ZHUFO_QRot7m75AnyxOuIe1IA0h7LkUWPuPbGfVYGVZFM4eWA8G5swjRt1KRKeA24tNMVTyMm5FtL.jpg
h_lNxVXLqrDqb2kyrixW3lMmUl7n-aBRzJUzyvzD7_8a_U_ZHUFO_QRot7m75AnyxOuIe1IA0h7LkUWPuPbGfVYGVZFM4eWA8G5swjRt1KRKeA24tNMVTyMm5FtL.jpg

Weekend

Der er mange ting, man kan bruge sin weekend på. En af dem er at forkæle sig selv og dem man holder af med nogle lækre retter.

Skal du have gæster? Og vil du gerne forkæle dem med en tre retters middag?

Så er der hjælp og hente lige her. Vi har nemlig allerede samlet nogle idéer til forret, hovedret og dessert.

I weekenden er der god tid til at få handlet og tilberede menuen. Men det vigtigste er, at du hygger dig med dine gæster. Så ligegyldigt hvilken ret du vælger, er vi sikre på, du får en hyggelig aften med dine gæster.

h_lNxVXLqrDqb2kyrixW3lMmUl7n-aBRzJUzyvzD7_8QQmpB62fC3oHj8JuWCkO-r4sDqSFLNi7bCAiO1Nk8SyRFRHkJ-8QqTGeSDgQF3ZKSScM06wq9kZvL-Fk.jpg
chocolate-brownie1280.png

Er vejret lidt kedeligt udenfor, men vil du gerne lave noget hyggeligt med ungerne? Så tag dem med i køkkenet. Her kan I bage et lækkert brød eller nogle sjove kager sammen. Efterfølgende kan det jo nydes sammen til en god film for hele familien.

Når det er koldt og trist udenfor, er der bare ikke noget bedre end en lækker simreret. Simreretter tager tid at lave, så hvorfor ikke udnytte, at du har hele lørdagen eller søndagen fri til at hygge om retten?

samvirke_0014_1.jpg
madpakker-2-min.jpg

Vi spiser ikke kun frokost i hverdagene, og i weekenderne har vi mulighed for at kræse lidt mere om en lækker frokost.

Der er også mulighed for at invitere familie og venner på det helt store frokostbord eller måske vil du bare forberede nogle lækkerier til hverdagens madpakker?

FAQ om weekendmad

Hvad kan man spise i weekenden?

I weekenden har du ofte tid til at slappe af og derfor bruge lidt ekstra tid på madlavningen i forhold til hverdagene. Du kan derfor overveje at lave en skøn simreret, hvis vejret er dårligt. Er det solskin, så kan du finde grillen frem.

Hvad er gode eksempler på weekendmad?

Alt efter hvad du kan lide at lave, og hvor meget tid du har, så er her et par forslag til weekendmad:

  • Kylling tikka masala med æbler
  • Ungarsk gullasch
  • Varmrøget laks på rødkål, persille og klementiner

Hvad kan man drikke til weekendmaden ?

Hvis du har brugt lang tid på at lave maden, så har du gjort dig fortjent til at nyde noget lækkert at drikke. Det kan f.eks. være et godt glas vin, en kold øl eller et alkoholfrit alternativ.