Velkommen i Frugt & Grønt

I vores frugt & grønt-afdeling spiser medarbejderne lidt mere grønt end gennemsnittet… Det gør de selvfølgelig, fordi de er vilde med det og ikke kan lade være, men også fordi de hele tiden skal holde sig opdaterede med sæsonerne og hvilke frugter og grøntsager, der smager bedst netop nu. Du kan altid komme forbi og få klar besked om, hvad der er i sæson, og samtidig få et par tips til tilberedning eller ny inspiration med i indkøbskurven.

Find din nærmeste butik her

KV_FG_logo_menu_2.jpg
kål fra frugt og grønt

Frugt og grønt afdelingen i Kvickly byder på et stort udvalg af lækkert frugt og grønt. Du finder blandt andet et lækkert udvalg af de mest populære frugter og grøntsager, samt et udvalg fra de mere eksotiske steder i verden. I vores afdeling finder du spændende og friske frugter til madpakken eller desserten. Du finder også lækre sprøde salater og spændende tilbehør hertil - vi har noget til enhver smag. Du finder derudover et stort udvalg af frugt og grønt med Ø-mærket, EU økologimærket, samt Nøglehulsmærket.

Vores afdeling byder på dedikerede medarbejdere, der går op i at holde vores frugt og grønt friskt og sprødt. Hos Kvickly er det nemt og indbydende at spise frugt og grønt hver dag, da vi hele tiden kan tilbyde dig friske frugter og grøntsager, der er fyldt med god smag og vitaminer.

Se tilbudsavisen her

brocolli og andre populære grøntsager
sunde frugter og grøntsager

Vi vælger vores råvarer ud fra kvalitet og sæson, så du kan finde de frugter og grøntsager der smager bedst netop nu. Du får derfor lækre danske kartofler, ærter og solmodne saftige jordbær om sommeren. Om efteråret og vinteren vil vores sortiment byde på sprøde og spændende rodfrugter. Er du i tvivl om hvilke frugter og grøntsager der hører til hvilke sæsoner, så tøv ikke med at spørge en af vores søde grøntmedarbejdere til råds. Vi står klar til at hjælpe dig. Du kan samtidig også få gode råd og tricks til hvordan du skal tilberede de forskellige råvarer, eller blot få ny inspiration til madlavningen. Så kom ned i din lokale Kvickly og lad dig inspirere af de mange muligheder.

Fantastiske frugter

Vi har kigget hele verden igennem og samlet en oversigt over jordens mange fantastiske frugter. Oversigten har vi opdelt i: tropiske frugter, bærfrugter, citrusfrugter, kernefrugter og stenfrugter. Klik på en af kategorierne og bliv klogere på de mange frugter - måske får du oven i købet lyst til at prøve at smage en af dem?

tropiskfrugt.jpg
frugt_groent_traebaggrund_rgb-lys.jpg

Se hvilke frugt & grønt tilbud vi har lige nu