Kvickly vil gerne gøre det nemt at få mere smag på hverdagen. Derfor har vi en serie, som vi har kaldt C – måltidsløsninger, der altid er lavet af råvarer af bedste kvalitet.

C står for convenience og er god kvalitet, når det skal gå stærkt. C-mærket er alt fra færdige salater, skårne grøntsager til pastasalat, ovnklare kødretter og friske pizzaer.

Nye madoplevelser skal ikke være et spørgsmål om tid, men om lyst. C er din smutvej til den gode smag med friske ingredienser, de bedste råvarer og et inspirerende sortiment, der er forberedt og pakket, så du nemt og hurtigt kan nyde en god madoplevelse.

Klar til at spise eller varme op

C-mærket er delt i fire kategorier

• Klar til at spise
• Klar til at varme
• Klar til salatskålen
• Klar til madlavning

Det er altså en smutvej til god smag. Det er inspiration og spændende retter og komponenter, der er hurtige at tilberede.

Lækre måltidssalater

C-salaterne er en del af Kvicklys populære måltidsløsninger.

Og der er masser at C endnu. Fra frugt som granatæblekerner og stykker af kokosnød eller melon, frokostsalater med kød eller fisk og pasta, nye ting til salatskålen, pasta og pizza af god og indbydende kvalitet eller tilbehøret til aftensmaden… Kom forbi Kvickly og bliv både inspireret og fristet.

Find din nærmeste butik her

Se tilbudsavisen her