Smag Forskellen er Coops eget mærke, der skal give de allerbedste smagsoplevelser og høj kvalitet til en rimelig pris. Smag Forskellen er din garanti for at varerne er de bedste smagsoplevelser i deres gruppe.

Håndplukket og udvalgt frugt og grønt

For Smag Forskellen frugter og grøntsager gælder det, at alle varer er særligt udvalgte i samarbejde med leverandørerne – alt sammen noget der giver mere smag på hverdagen.

De danske gulerødder fra Gl. Estrup Gartneri er en af vores udvalgte Smag Forskellen-produkter.

Små sprøde gulerødder

Gl. Estrup Gartneri producerer også friske porrer og forårsløg, men det er især de friske gulerødder med top, som gartneriet er blevet kendt for.
Hele 18 år har de leveret grøntsager til COOP Danmarks butikker.

Måske de bedste danske gulerødder?

Små sprøde gulerødder er en særlig gulerodssort, der kan tåle at blive sået tæt. Det gør, at den enkelte gulerod får sin karakteristiske lange og slanke form, samtidig med at den bibeholder sin udprægede sprødhed og saftighed.

Den store sprødhed betyder, at guleroden skal behandles med forsigtighed og omhu. Derfor sorteres og pakkes hver enkelt pose små sprøde gulerødder i hånden, umiddelbart efter de er høstet i marken.

Grønt slik

De små, sprøde gulerødder har en dejlig sød smag kombineret med en udpræget sprødhed.
De små sprøde gulerødder er tænkt som en lækker snack, som ingrediens i salaten, stegte som tilbehør eller som et supplement til madpakken til både børn og voksne.

Prøv også disse udvalgte Smag Forskellen-frugter:

Smag Forskellen nektariner
Nektarinerne får lov at modne længere på træet, hvilket medfører en ekstra sød frugt.

Smag Forskellen ferskner
Fersknerne bliver først plukket, når sødmen og smagen er i top. Sorterne varierer hen over sæsonen, så du hele tiden er sikret den bedste smag og modenhed.

Smag Forskellen paraguayo
Paraguayo er en flad ferskentype. Bliver også kaldet ufo’er. De har ikke udseendet med sig, men de er meget saftige og har en meget sød og koncentreret smag. De er lette at spise på grund af formen og er derfor ideelle til børn.

Smag Forskellen blommer
Disse blommer er ekstra søde og smagsfulde, fordi der kun udvælges de bedste sorter. De er sprøde i skindet og har et saftigt frugtkød.

Find din nærmeste butik her

Se tilbudsavisen her