Logo
De særlige loganbær
De særlige loganbær

Loganbær

Når loganbær modner bliver de store og mørkerøde - og minder ret ofte om brombærs udseende. De har en kraftig smag af hindbær, og derfor kendes de som en blanding af brombær og hindbær. De findes sjældent i Danmark, da der ikke er varmt nok til modning.

 

Hvordan spises loganbær?

Loganbær må ikke spises rå, og skal derfor tilberedes inden servering. Smagen af loganbær minder om en blanding af et brombær og hindbær og anvendes typisk i marmelade, syltetøj og is.

Hvor stammer loganbær fra?

Loganbær stammer fra Californien i 1800-tallet hvor de blev frembragt ved en krydsning mellem en brombær- og hindbærtype. De findes i tætte strande på fjorgamle skud.

Hvornår er loganbær i sæson?

Loganbær modner fra juli til august under sol/halvskygge og trives bedst i almindelig og næringsrig jord.

Find butik
Tilbudsavis