Alle cykelhjelme som sælges i Danmark skal overholde EUs sikkerhedskrav. Selvom en hjelm købt i supermarkedet ofte er billigere end faghandlen, så er der bestemt ikke gået på kompromis med sikkerheden.

Smarte cykelhjelme

Design og farver er nyt og smart. så der er næsten ingen undskyldning. Brug hovedet og brug hjelmen – hver gang du cykler.

Her kan du se et par af de cykelhjelme, du kan finde i Kvickly.

Cykelhjelmene er alle i dansk design med fokus på sikkerhed komfort og klassisk stil til den bevidste cyklist. Hjelmene er monteret med smart insektnet i ventilationshullerne, kantdekoration i krom og en højglans kvalitetslakering med moderne mønster og farver.

Tilbehør til din cykel – Ding

Ding er både smart, sjovt og praktisk tilbehør til din cykel og findes til både voksne og børn. Du kan vælge imellem ringeklokker i mange former og friske farver, i dyreform eller med blomster – eller du kan gå hele vejen med et rigtigt båthorn på din cykel.
I DING-serien kan du også få spejle til din cykel, så du har styr på, hvad der sker bag dig på vejen. Sjove perler der larmer og vilde reflekser, så du bliver set i mørke…

Kom forbi Kvickly og se det store udvalg af tilbehør til din cykel og gør cykelturen endnu sjovere!