KV_slagter_logo_menu.jpg

Slagtere med et slagterhåndværk, der kan smages

Kvicklys slagtere sætter en ære i det gode håndværk. Det har vi gjort siden 1961.

Vi tror på, at kvalitet hænger sammen med faglighed og viden. Og vi deler ud af begge dele her på siden, så du kan blive bedre til at udskære, håndtere og tilberede forskelligt kød.

Find gode tips og tricks fra vores passionerede slagtere her, eller spørg slagteren i din lokale Kvickly, næste gang du handler.

Slagteren står altid klar med et godt råd, inspiration eller et tip til tilbehøret - både til hverdag og når det skal være ekstra lækkert!

Hele Danmarks slagter

Kvicklys slagtere gør det nemt for dig at vælge kvalitetskød, uanset hvor i landet du befinder dig. Hos Kvicklys slagtere finder du altid et stort udvalg af forskelligt, friskt kød, lækre retter lige til at tage med hjem at lune og ubegrænset viden om, hvordan kød skal håndteres og tilberedes.

Inspiration og gode råd fra slagteren

Vores slagtere vil gerne inspirere dig til at spise forskelligt kvalitetskød og prøve nye tilberedningsmåder, marinader og meget andet. Læs eks. om, hvorfor du bør støve stegesoen af, hvordan du laver en let og lækker marinade til en svinemørbrad og meget andet.

Opskrifter og stærke slagtertilbud

Hvis det ikke skulle være nok, så har vi også samlet et stort udvalg af lækre opskrifter, der spænder fra de danske klassikere til moderne alternativer, som du kan gå på opdagelse i lige her.

Ønsker du at holde dig opdateret på, hvilket kød der er på tilbud uge for uge, er det en god idé at holde øje med vores tilbudsavis.

FAQ om slagteren i Kvickly

Hvad kan slagteren i Kvickly hjælpe med?

Slagteren i Kvickly kan hjælpe med alt fra gode råd til kødet, udskæringer og forslag til tilberedning. Du finder selvfølgelig også gode tilbud på kød i din lokale Kvickly som passer til sæsonen.

Hvor lang tid har slagteren i Kvickly åbent?

Slagteren i Kvickly følger butikkens øvrige åbningstider. Du kan dog komme ud for, at der ikke er betjent slagter i slutningen af åbningstiden. Kontakt din lokale Kvickly for flere informationer vedr. dette.

Hvilke slags udskæringer kan man finde hos slagteren?

Kvicklys slagter har et stort udvalg af forskellige slags kødudskæringer, der både afspejler de traditionelle udskæringer, men også dem som er i sæson.