Fastelavn

Fastelavn er en af de hyggeligste traditioner, der lyser op i vintermørket. Fastelavn giver anledning til at fylde maverne med lækre fastelavnsboller og at klæde sig ude i sjove kostumer. Her på siden finder du de bedste opskrifter på fastelavnsboller. Derudover giver vi dig også en kreativ og hjælpende hånd. Du finder nemlig skabeloner på fantasifulde fastelavnsmasker, en sjov fastelavnskat og fint pynt til fastelavnsriset. Så skal I bare finde saks og lim frem -  så er årets fastelavnsfest skudt i gang!

Fastelavnsboller med æblekompot og pistacieremonce 

Få her opskriften på de lækreste fastelavnsboller, der er fyldt med æblekompot og pistacieremonce. Kombinationen af det lækre fyld giver fastelavnsbollerne en perfekt balance mellem det søde og det syrlige. 

Fastelavnsboller med hindbær

De her fastelavnsboller er de lækreste af slagsen! De er fyldt med smagfuld vaniljecreme og hjemmelavet hindbærmarmelade - og så er de en fryd for øjet med den smukke farve.

Kreative idéer til fastelavn 

Fastelavn indbyder til kreative og hyggelige stunder sammen. Både store og små i familien. Derfor serverer vi her på siden også gode idéer til, hvordan I sammen kan udfolde jeres kreative evner. Find saks og lim frem. Der skal laves flotte fastelavnsmasker!

Kan du gætte, hvem jeg er? 

Det er så sjovt at klæde sig ud - ikke mindst når det er hjemmelavet kostumer, man kan sætte sit eget præg på. Vi giver jer her fine skabeloner på fantasifulde fastelavnsmasker, som I kan lade timerne gå med ved bordet. Frem med saks, lim og tuscher. Nu skal der laves fastelavnsmasker!

Gør katten klar

Man kan ikke holde en fastelavnsfest uden en festlig fastelavnskat. Derfor skal I selvfølgelig lave jeres helt egen af slagsen. Vi viser jer her, hvordan I nemt gør. Så er I garanteret flere hyggelige og kreative timer sammen. Der er ikke noget som at fordybe sig i noget kreativt i godt selskab.

Pynt fastelavnsriset

Der er bare noget hyggeligt over hjemmelavet pynt. Vi giver jer derfor her en skabelon til festligt pynt til fastelavnsriset. Det er nemt og lige til for selv de mindste, kreative sjæle. Frem med lim og saks, nu skal I udfolde jeres kreative evner!

Sæt ansigt på fastelavnsbollerne

Invitér børnene med i køkkenet og lad dem dekorere fastelavnsboller med sjove emojies. De er lavet af marcipan, hvilket gør det nemt for børnene at udfolde sig med den bløde konsistens. Så er festen skudt i gang!

Fastelavnsboller på den gode, gammeldags facon 

Meyers gammeldags fastelavnsboller 

Meyers fastelavnsboller er bagt efter barndomsmindet. De smager af nostalgi og gode minder. Bollerne er luftige med en let kardemommesmag og en porøs, smøragtig skorpe.