Påske i Kvickly

Påske er en af de hyggeligste højtider på året. Det er den højtid, der er tegn på, at foreåret og lyse tider er på vej. Det er den højtid, der indbyder til hyggelige og minderige stunder med dem, vi har kær. Det er den årstid, der byder på dejlig mad, kreative udfoldelser og selvfølgelig de sjove traditioner som at finde påskeharens æg i haven, så karse eller male festlige påskeæg. 

Påsken i år ligner igen ikke de traditionsrige, vi kender. Vi har stadig ikke mulighed for at samle alle dem, vi drømmer om at samle – og som vi savner i hverdagen. Af den årsag synes vi, at påsken i år skal være særlig smagfuld og særlig fuld af hyggelige stunder, som varmer godt om sjælen. Derfor giver vi dig her lækre påskeopskrifter til køkkenet, inspiration til det veldækkede påskebord og selvfølgelig sjove og søde DIY-skabeloner, så I sammen i den nærmeste familie kan udfolde jeres kreative evner.

coop 2020144730.jpg

Dæk op til påske 

... med et smukt og veldækket påskebord. Der skal ikke meget til, før påskebordet får et fint og forårsagtigt udtryk. I Kvickly har vi alt til at skabe den helt rigtige påskestemning på bordet. Sødt papirpynt, servietter i alskens nuancer og smukt spisestel. Her har vi dækket med det populære Nordika-stel. Besøg din lokale Kvickly, og lad dig inspirere af vores mange muligheder for et veldækket påskebord.

coop 2020144703.jpg
coop 2020144711.jpg
coop 2020144690.jpg
coop 2020144732.jpg
coop 2020144716.jpg
coop 2020144696.jpg

Lad påsken byde på overraskelser 

Overrask en, du har kær, med en hyggelig pose med påskegodter. Du kan også lade påskeharens æg gemme sig i den fine pose. Der er mange muligheder for at overraske på kreativ vis. I Kvickly står vi klar med alt det, du skal bruge til en påske fuld af overraskelser og sjov.

Det er kun fantasien, der sætter grænser!

coop 2020144670.jpg
IMG_9126 2.JPG

Påske cheesecake med citron og hvid chokolade

Denne cheesecake er vores bud på en gennemført påskekage til påskebordet. Den er fyldt til kanten med lækkerier, der gør hver en bid til en himmelsk mundfuld. 
... og så er kagen jo også en fryd for øjet. Den vil med garanti sætte prikken over i'et på dit påskebord!

Citronmuffins med hvid chokolade og marcipan 

Disse lækre, svampede muffins med citron og hvid chokolade er det perfekte projekt til påsken. Nyd de skønne muffins som dessert til påskefrokosten. Hvis vejret tillader det er de et perfekt indslag i picnickurven. Der er ikke noget som at nyde dejligt hjemmebag under åben himmel.

IMG_9248 3.JPG
Gækkebrev.JPG

Mit navn det står med prikker

Når kalenderen siger påske, skal man selvfølgelig klippet et fint gækkebrev til en, man har kær - og som man gerne vil lave sjov med. Her får I en nem skabelon til et flot og festligt gækkebrev. Her kan både store og små kreative sjæle være med. Frem med saksen, og vælg hvem, der skal stå for skud. Nu skal der klippes og sendes gækkebreve!

Pynt op til påske 

... med en fin og hjemmelavet kaninguirlande! Den vil med garanti være et hit hos familiens små. Det bedste af det hele: Den er slet ikke så svær at lave. Hent skabelonen her. Så er I hjulpet godt på vej mod et par hyggelige og kreative timer sammen.

Udklip.JPG