Vi ved, du har en travl hverdag, og derfor har vi samlet alt ét sted. Med et stort udvalg af kvalitetsvarer indenfor isenkram, tøj, personlig pleje, cykler, legetøj og ikke mindst mad, gør vi det nemmere for dig at købe samlet ind. Så får du mere tid til alt det, der er vigtigst for dig.

Vi er din sparringspartner til alle måltider og er hele dagen klar med lækre og nemme måltider af de bedste råvarer. For selvom det skal være nemt, skal det også smage godt. Derfor har vi faguddannede slagtere, bagere, grønthandlere og butikspersonale, der tilbyder dig det største udvalg, de friskeste råvarer og inspiration til spændende mad til både hverdag og fest.

Hverdagen skal være nem, men vi skal også passe på os selv, vores familier og miljøet. Derfor kan du altid regne med, at både vores madvarer og øvrige produkter kommer fra ansvarlige producenter, der tager miljø og kemi alvorligt.

Oveni dette er vi naturligvis hver eneste uge klar med masser af gode køb på en lang række varer og mere end 1.000 hverdagsvarer til lave priser – hver dag, året rundt.

Det synes, vi giver mening.

Velkommen i Coop kvickly – alt til familien på et sted!

Kvicklys historie

Tilbage i 1950’erne blev næringsloven ændret, hvilket gjorde det muligt at sælge køle- og frostvarer i købmandsforretningerne. FDB arrangerede derfor studieture til blandt andet USA, der på daværende tidspunkt var langt foran på dette område, for at hente inspiration til drift og indretning af sådanne forretninger.

Den første Kvickly åbnede d. 9. november 1961 på Budolfi Plads i Aalborg, og var på daværende tidspunkt en helt ny butikstype - nemlig et dobbeltsupermarked med specielle afdelinger i både nonfood og fødevarer. Inspirationen til Kvickly var, udover USA, hentet fra det Svenske Konsumhallen Karlsham, og navnet Kvickly er faktisk også svensk, men kom dog aldrig i brug i Sverige.


De første mange år blev de enkelte Kvickly varehuse drevet af den lokale brugsforening, og det var den enkelte brugsforeningsbestyrelse der havde ansvaret. Først i 1970’erne blev der dannet kæder i FDB, og dermed opstod Kvickly som butikskæde, med et kædekontor på FDBs hovedkontor i Albertslund. Gennem tiden er der blevet åbnet nye Kvickly varehuse, og Kvickly er blevet fusioneret med andre butikskæder såsom HB Comus og Obs!, og tæller i dag 65 butikker fordelt ud over hele Danmark.