Fødselsdag 

Festlige flag, et indbyende fødselsdagsbord, pynt i lange baner og alle de andre herligheder, der hører sig til fødselsdage, spreder glæde og smil hos både fødselaren og gæsterne. 

Her på siden får du al den inspiration, du skal bruge til at holde en gennemført børnefødselsdagsfest. Du får inspiration til bordpynt, vi guider dig til gennemførte (og nemme) DIY's, så du kan pynte personligt op til fest. Vi serverer også lækre opskrifter, som fødselaren og gæsterne kan tanke depoterne godt op med. Hip hip hurra!

føds.jpg
coop 2020144794.jpg
coop 2020144822.jpg
coop 2020144827.jpg
coop 2020144814.jpg

Gør fødselsdagen personlig

Vi guider dig her til, hvordan du nemt kan lave festligt pynt til børnefødselsdagen - også i selskab med fødselaren selv. Vi viser, hvordan I nemt laver en imponerende ballonguirlande samt festlige bordkort, børnene vil elske.

2186_KV_SB_April_Thumbnails__Boernefoedselsdag_V2.jpg
Pige_fødselsdag.jpg

Lyserød fødselsdag

I Kvickly finder du alt, du skal bruge til at dække op med en fin lyserød farve på fødselsdagsbordet. Vi har balloner, papservice i med sødt og festligt motiv, smukke servietter, gavepapir og mange andre elementer, der gør fødselsdagsbordet gennemført - og som med garanti imponerer fødselaren.

Pynt op med blå 

Drømmer familiens fødselar om blå farver, går du selvfølgelig heller ikke forgæves i Kvickly. 
Vi har også et stort sortiment af fødselsdagspynt i smuk blå, der sætter prikken over i'et på ethvert fødselsdagsbord. 
Vi har selvfølgelig gavepapir, der matcher i farverne, så gaverne på bordet skaber en fin rød (eller blå) tråd.

Blå_fødselsdag.jpg
opskrifter_foedselsdag.jpg

Servér lækkerier 

Til fødselsdagen hører sig selvfølgelig et bord dækket op med smagfulde godter. Derfor får du her opskrifter til børn (og barnlige sjæle) på salte og søde snacks, der tanker depoterne godt op, og opskrifter på læskende lækkerier, der slukker tørsten. 

Hvis du alligevel synes, at der mangler en kagemand, som du ikke har tid til at bage, så er det en god ide at bestille en kagemand i din lokale butik.

Læs mere om BrødCooperativet og find din nærmeste butik: