Bageren i kvickly

Bageren i Kvickly er din lokale bager. Her kan du finde lækkert friskbagt brød og rugbrød, kager, wienerbrød og andet bagværk. Du kan desuden finde et lille udvalg af lækre varme retter, der er gode til at stille den lille sult på farten. Dette kalder vi for BrødCooperativet, og vores mål er er lave godt bagværk til en pris, alle kan overskue.

Brød og rugbrød

Hos Kvickly bageren går vi op i at lave kvalitetsbrød. Vi går op i at finde de perfekte hævetider og det bedste mel, så du altid kan få brød der er friskt, sprødt og saftigt.

Bageren har desuden et godt udvalg af glutenfri alternativer, så alle kan få glæde af vores lækre friskbagte brød. Er du blevet interesseret kan du læse mere om vores brød eller kontakte din lokale Kvickly bager.

Kager og wienerbrød

Kvickly bageren har naturligvis også et stort udvalg af kager. Dette udvalg varierer, så du altid kan finde sæsonens mest populære kager bag disken. Vi har jordbærtærter om sommeren, vaniljekranse og honninghjerter til jul og fastelavnsboller til fastelavn. I vores sortiment kan du blandt andet finde:

  • Sæsonens kager
  • Fynsk brunsviger
  • Smørstænger
  • Kanelstang
  • Croissanter
  • Kagemand (kontakt din nærmeste Kvickly bager og hør hvad vi kan gøre for dig)

Kvalitetsbagværk

I Kvickly bageren går vi op i at vores kunder altid kan forvente at få god kvalitet til en god pris. Derfor udvikler vi konstant vores opskrifter, så vores brød får den bedste smag og den lækreste krumme. Vi har desuden masser af økologisk bagværk bag disken. Har du lyst til friskbagt morgenbrød kan du tjekke vores morgentilbud ud. Her får du både rundstykker og wienerbrød til en ekstra god pris.

Varme retter i Kvicklybageren

Er du lidt lækkersulten kan du også finde et udvalg af varme retter og sandwich hos din lokale Kvickly bager. Disse passer både som en hurtig frokost på farten eller bare som en lille snack, hvis du er blevet lidt lækkersulten.

Du kan også se om nogle af vores bagervarer er på tilbud i tilbudsavisen fra Kvickly. Du kan også tilmelde dig Coop appen for at få ekstra gode tilbud hver uge.

FAQ om bageren i Kvickly

Hvornår er Kvickly bageren åben?

Bageren i Kvickly har normalt åbent 7-21. Åbningstiderne kan dog svinge fra butik til butik. Find din lokale Kvickly for at se vores åbningstider.

Kan jeg bestille en kagemand i bageren?

Kvickly bageren tilbyder muligheden for at bestille kagemænd og mange andre kager til festlige lejligheder. Kontakt din lokale bager for at høre mere.

Hvad er udvalget i Kvickly bageren?

Du kan finde både brød, rugbrød, wienerbrød og andet bagværk i Kvicklys bager. Derudover har vi et stort udvalg af sæsonens kager, lune lækkerier og sandwich.