Kvicklys morgenpakke

Start dagen med friskbagte rundstykker og smagfuldt wienerbrød med morgenpakke hos din lokale Kvickly bager. Læs mere, og find listen af deltagende bagere her.

Få en god start på morgenen med rundstykker og et stykke til kaffen

Morgenmad sammen med familien eller venner bunder i hygge, nærvær og afslapning. Hos Kvickly har vi gjort det nemt for dig at købe ind til morgenmad, så du slipper for besværet med at bage.

Med vores morgenmadspakke i udvalgte Kvickly bagere får du nemlig rundstykker og wienerbrød, du nemt kan tage med hjem. Herefter er det bare at finde ud af, hvilken slags pålæg der skal serveres til – det kan f.eks. være en velsmagende ost, syltetøj/marmelade eller varm leverpostej.

Bemærk: At prisen og muligheden for morgenpakken varierer fra butik til butik. Du bedes derfor tage kontakt til din lokale Kvickly for yderligere information vedr. prisen og tilgængelighed eller se listen herunder for at se om din lokale Kvickly forhandler morgenpakken. Find kontaktinformationer for din nærmeste butik ved at klikke her.

Her kan du benytte dig af morgenpakken

Vores morgenpakke med rundstykker og wienerbrød findes i udvalgte Kvickly butikker og indholdet kan variere fra butik til butik. Følgende Kvickly butikker tilbyder morgenpakken – med mulighed for online bestilling:

(Liste opdateret pr. 16-02-2022)

Findes din lokale Kvickly ikke på listen, kan du med fordel kontakte den for at høre om muligheden for en god pakke med morgenbrød.

Find tilbehøret og pålægget til morgenmaden i din lokale Kvickly

Mangler du at købe det sidste til morgenmadsbordet, udover brødet? Så kan du nemt finde pålæg, tilbehør og drikkevarer i din lokale Kvickly. Find morgenmaden i vores avis her eller find åbningstider på din nærmeste Kvickly lige her. Avisen indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris – og gode tilbud lige nu.

Ofte stillede spørgsmål om vores morgenpakke

Hvad indeholder et morgenpakke hos Kvicklys bager?

Et morgenpakke hos Kvickly bageren indeholder både rundstykker og wienerbrød, f.eks. kanelsnegle, til en god pris. Indholdet kan dog variere lokalt.

Hvor kan morgenpakke købes?

Vores morgenpakke kan pt. købes i udvalgte butikker. Du kan finde en liste ved at klikke her – alternativt er du velkommen til at kontakte din lokale Kvickly. Find kontaktinformationer her.

Hvad koster en morgenpakke med rundstykker og wienerbrød?

Prisen for en morgenpakke varierer fra butik til butik, dog ligger prisen ofte på 40 kr. og opefter – afhængig af mængde. Du bedes tage kontakt til din lokale Kvickly for flere informationer. Find din lokale butik her.