Lækker og hurtig mad fra Kvicklys delikatesse

Delikatessen i Kvickly giver dig god og hurtig kvalitetsmad til både hverdag og fest. Du finder altid et stort udvalg af lækre retter, pålægssalater og anretninger, der smager skønt og stiller sulten, når den melder sig.

delikatessen består bl.a. af en lækker salatbar

Mad ud af huset – få en skræddersyet menu

Vi tilbyder også mad ud af huset, når du vil sikre dig ekstra god og hjemmelavet mad til dine fester og middagsselskaber. Vores delikatessemedarbejdere står altid klar til at skræddersy en menu, der tilpasses dig og dine gæster.

Når du skal have noget lunt og lækkert til rugbrødet

Nogle gange kræver en travl hverdag, at der kommer noget hurtig mad på bordet – og Kvicklys delikatesse sørger for, at den hurtige løsning også smager godt. Du kan altid kan smutte forbi delikatessen i Kvickly og bl.a. finde frikadeller og panerede fiskefileter.

skinkesalat fra delikatessen
bland selv i salatbaren

Salat eller tapas fra delikatessen?

Hvis du i stedet for frikadellerne trænger til salat, kan du altid blande dine egne salater direkte fra delikatessens salatbar. Husk også, at delikatessen altid har et stort udvalg af pølser og oste, der egner sig godt til tapas.

Hjemmeblandede fristelser

Kom forbi delikatessens salatbar og bland din egen måltidssalat fra montren - lige som du selv bedst kan lide den. Du kan vælge mellem både kød, pasta, ristede nødder og kerner - og selvfølgelig masser af friske salater og grøntsager.

Tag forbi din lokale Kvickly og se, hvad du kan vælge mellem i dag.

smørrebrød fra delikatessen
bestil et festmåltid hos delikatessen

Bestil maden til din næste fest i delikatessen

Vi planlægger menuen sammen med dig og kan klare alt fra den lille, intime middag derhjemme, over firmareceptionen, til den store konfirmation med en lang gæsteliste.

Snak med delikatessemedarbejderne i din lokale Kvickly om dine muligheder. Vi har erfaring med at levere mad til store som små fester – og vi vil selvfølgelig hellere end gerne lade vores erfaring og ekspertise komme dig og dine gæster til gode.

Kom forbi og tag en snak om alle mulighederne.

Pålægskagemand*

Er det lige dig? Og vil du læse lidt om, hvordan vi håndterer det i Kvickly?

*føres kun i nogle butikker.

Se i denne uges Kvickly avis

Avisen indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris – og gode tilbud lige nu.