Cottonfield findes kun i Coops butikker

Nye standarder

Cottonfield er herretøj, på et niveau, der sætter nye standarder for tøj i dagligvarehandlen. Kvickly er kendt for at sælge dagligvarer af høj kvalitet.

Når et mærke som Cottonfield er at finde på hylderne, er det fordi vi gerne vil give vores kvalitetsbevidste kunder muligheden for at træffe bevidste og ansvarlige valg, også når de handler deres tøj i Kvickly.

Stil & approach

Cottonfield blev grundlagt i 1986, og har gennem alle årene været kendt for at være dansk design og god kvalitet. Cottonfield er moderne og opdateret klassisk design med en afslappet & uprætentiøs ånd.

Stilen afspejler, at tøjet designer vi med referencer til ikoniske ”working-class” klassikere, som vi bla. henter i den maritime verden. Du vil altid kunne finde et par velsiddende chinos, en sømandstribet sweater, en kabel-strik, en oxford skjorte, en vasket chambray skjorte og en henley t-shirt. Vi vasker vores styles, så vores look bliver uformelt og moderne. Vi styler vores strik med chambray & oxford skjorter. Vi bruger sneakers til vores chinos, ruller skjorteærmerne op, og når vi dresser op, er det med tweed blazer og butterfly.

Vi er inspireret af den skandinaviske livsstil. Vi designer tøjet i Danmark, men henter inspiration i hele verden. Fra Albertslund til NYC!

FAQ om Cottonfield

Hvad er Cottonfield?
Cottonfield er et dansk tøjmærke, der laver herretøj i høj kvalitet. Deres mission er at lave tøj, der er behageligt at have på, og som samtidig er holdbart og slidstærkt.

Hvor kan jeg købe Cottonfield tøj?
Du kan købe Cottonfield tøj i alle Kvicklys butikker. Tryk her for nærmeste butik.