Jackpot_Banner_2000x500px_2Uge5.jpg
Jackpot_logo_600x400px.jpg
Jackpot_striber_2000x1333px.jpg

Jackpot finder du kun i Coops butikker

Nye standarder

Jackpot har været kendt for dansk kvalitetsdesign siden 1974, og er i dag med til at sætte nye standarder for tøj til kvinder i dagligvarehandlen.  Så når et brand, som Jackpot, er at finde netop i Kvickly, er det fordi vi gerne vil give vores kvalitetsbevidste kunder muligheden for at træffe bevidste og ansvarlige valg.

Stil og værdier

Jackpots kerneværdier er ærlighed, nærværd, samtidig med at det er karakterfuldt, og understreger kvindens personlighed.

Jackpot er produceret under ansvarlige forhold og har en stærk CSR politik, og en lang tradition for at arbejde med bæredygtighed, længe før det var moderne at tænke på miljøet. Gå efter ”Your Green Choice”-mærket, der vil være i det tøj, der er lavet af økologiske materialer og/eller er produceret efter metoder der fremmer bæredygtigheden.

Kollektionen er altid med gennemtænkte detaljer, lækkert materialevalg, gennemarbejdede pasforme, unikke håndlavet blomsterprint, farver og feminine snit, der får kvinder til at vælge Jackpot igen og igen.

Hos Jackpot kan man altid finde sine favoritter. Kjoler med unikke prints, bukser med den gode pasform, kvalitets t-shirten eller det lækre strik i skønne kvaliteter.

Jackpot er kvalitetstøj til kvinders hverdag.