thiese-topbillede-2000x400.jpg
thiese-topbillede-2000x400.jpg

Thise

Mælk er ikke bare mælk

Jerseykøer og mælkeskæg

Mælk er ikke bare mælk og især jerseymælk er noget for sig. De små gul-brune køer giver en mælk med større og mere fyldig smag end den vi normalt finder i mælkekøleren. Det skyldes blandt andet et højere proteinindhold samt flere mineraler og vitaminer. Ja, selv mælkeskægget er også en smule mere charmerende.

thiese1-600x400.jpg
Vesterhavsostesuppen LOW 3402

Bovbjerg Fyrs ostesuppe af Thise Grubelagret Vesterhavsost

Nyd Thises lækre prisvinder, der både har taget
smag af den friske, saltholdige vesterhavsluft
og lagringen i Hjerm Kalkgrube. Perfekt til et
lækkert stykke brød eller som smagsgiver i en
dejlig suppe.🧀🍵🥖

Ko, kærlighed og kold mælk

Mejeriet Thise blev grundlagt i 1988. Det hele startede med en enkelt mejerist, en lille håndfuld nordjyske landmænd og en fælles kærlighed til køer og økologi. I dag er de 87 landmænd, som hver dag leverer mælk til Thise. Svend Otto er én af dem.

Thise Pasta Vesterhavsost

Opskrifter med Thise

Italienerne ka' beholde deres parmesan. For vi har Thises økologiske Vesterhavsost, og den smager så både fugle og engle synger! Og så er den helt perfekt til pastaretter. Husk også, at du med Prime altid får 15% medlemsbonus på Thise.

En dansk ost med format

Hos Thise har de altid gået alternative veje i jagten på den ekstra gode smag. Og den grubelagrede Vesterhavsost er ingen undtagelse. Den færdigmodnede Vesterhavsost lægges 3 mdr. i Hjerm Kalkgrube og op kommer en ost, som i 2021 vandt Gourmetprisen med ordene: ”Den her har Thise ramt klokkerent. Smagsintens, fast men cremet, og en crowdpleaser med stor personlighed”.