Thise Mejeri

Thise Økologi

I 1988 fik Danmark, som det første land i verden en økologilovning; året efter fik vi det røde Ø-mærke

I 1993 gennemførte SuperBrugsen en økologi-kampagne, der strakte sig over 4 uger, og som kom til at vende op og ned på interessen for økologiske fødevarer herhjemme. Verden var ikke den samme efter kampagnen, og blev det aldrig igen. Danmark røg op på en førsteplads Worldwide i forhold til salget af økologiske fødevarer, en plads, vi har bevaret siden.

Blandt økologer omtales 1993 som økologiens år 0 – det var her efterspørgslen for alvor tog fart, ikke kun i SuperBrugsen, men også Danmarks øvrige supermarkedskæder.

Jerseykøer og mælkeskæg

Mælk er ikke bare mælk og især jerseymælk er noget for sig. De små gul-brune køer giver en mælk med større og mere fyldig smag end den vi normalt finder i mælkekøleren. Det skyldes blandt andet et højere proteinindhold samt flere mineraler og vitaminer. Ja, selv mælkeskægget er også en smule mere charmerende.

Ostesuppe af Thise Grubelagret Vesterhavsost

Nyd Thises lækre prisvinder, der både har taget smag af den friske, saltholdige vesterhavslufs og lagringen i Hjerm Kalkgrube. Perfekt til et
lækkert stykke brød eller som smagsgiver i en dejlig suppe.🧀🍵🥖

Ko, kærlighed og kold mælk

Mejeriet Thise blev grundlagt i 1988. Det hele startede med en enkelt mejerist, en lille håndfuld nordjyske landmænd og en fælles kærlighed til køer og økologi. I dag er de 87 landmænd, som hver dag leverer mælk til Thise.

Opskrifter med Thise

Italienerne ka' beholde deres parmesan. For vi har Thises økologiske Vesterhavsost, og den smager så både fugle og engle synger! Og så er den helt perfekt til pastaretter. Husk også, at du med Coop FordelsKonto kan få 15 % bonus hver gang du køber Thise, og betaler med din FordelsKonto.

En dansk ost med format

Hos Thise har de altid gået alternative veje i jagten på den ekstra gode smag. Og den grubelagrede Vesterhavsost er ingen undtagelse. Den færdigmodnede Vesterhavsost lægges 3 mdr. i Hjerm Kalkgrube og op kommer en ost, som i 2021 vandt Gourmetprisen med ordene: ”Den her har Thise ramt klokkerent. Smagsintens, fast men cremet, og en crowdpleaser med stor personlighed”.