Find din vin i Kvickly

Velkommen i Kvicklys vinhandel

I Kvickly finder du vine fra hele verden. Vine, som vi har udvalgt, smagt, plukket ud og smagt igen for at du skal have masser at vælge imellem af forskellige druetyper og smagsindtryk – til alle anledninger.

Få kyndig vin-vejledning i din lokale Kvickly

Du har lavet en god middag til dine gæster, men hvilke vine skal du servere til? Hvad passer bedst til forretten, hovedrettet og desserten? Og hvad med bobler? I Kvickly får du kyndig vejledning og gode råd til vinen. Vi hjælper dig godt på vej, så du kan være sikker på, at du imponerer hver en gæst om bordet med lækre druer i glasset. 

guide til vinpropper

Returnér dine uåbnede flasker

Du kan roligt købe ekstra vin ind til festen – vi tager nemlig altid uåbnede flasker retur. Blot du returnerer indenfor en måned og husker bonen, så hjælper vi dig selvfølgelig af med de overskydende flasker, der ellers bare står og samler støv.

Nyd god mad til din vin

En god flaske vin hænger uløseligt sammen med god mad. Derfor serverer vi også her en masse lækre opskrifter, som du kan kokkerere i køkkenet (måske endda i selskab med et godt glas vin). Hvad end du foretrækker en saftig bøf, et lækkert stykke fisk, en velstegt kylling a la mormor eller måske et gennemført tapasbord, så finder du med garanti dine nye yndlingsopskrifter her.