Påskefrokost ud af huset - 2022

Vores slagter-/delikatesseafdeling gør det let for dig at bestille maden til årets påskefrokost. Vælg vores catering og påskefrokost ud af huset løsning, så du kan være den perfekte vært og samtidig undgå stressen med madlavningen.

5744 NOV19

Bestil maden til påskefrokosten i Kvickly

Påsken er en skøn højtid, som bl.a. indbyder til hyggelige stunder med familie og venner, f.eks. med en påskefrokost. Undgå det store besvær ved påskefrokosten og bestil maden i din lokale slager-/delikatesseafdeling i Kvickly. Kontakt afdelingen et par dage før med ønskede antal kuverter, betal og afhent herefter maden på den aftalte dato – nemmere bliver det ikke.

Bemærk At prisen og muligheden for påskefrokost-catering varierer fra butik til butik. Du bedes derfor tage kontakt til din lokale Kvickly for yderligere information vedr. prisen og maden. Find din nærmeste butik ved at klikke her.

Find alt til påskefrokosten hos Kvickly

Hos Kvickly kan du finde alt hvad du skal bruge til påskefrokosten. F.eks. har vi et stort udvalg af drikkevarer – både med og uden alkohol, oppyntning, service og andet tilbehør til påskebordet. Du kan med fordel læse ugens tilbudsavis for de gode påsketing eller tage forbi din lokale butik. Tilbudsavisen indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris – og gode tilbud lige nu. Find åbningstider for din nærmeste butik lige her.

FAQ om påskefrokosten

Hvad indeholder påskefrokostmenuen?

Vores påskefrokostmenu indeholder alt det traditionelle påskemad, som du kender. Der er helt sikkert noget for enhver smag.

Hvad drikker man til en påskefrokost?

Påskebryg, sodavand, vin, vand og snaps er blot nogle af de drikkevarer som er populære til en påskefrokost. Er du ikke til alkohol, så findes der også gode alkoholfrie alternativer til både øl og vin.

Hvornår afholdes en påskefrokost?

Påskesøndag er en af de helt store dage, hvor familie og venner rundt omkring i Danmark afholder årets påskefrokost. Du kan dog også med god samvittighed holde det langfredag eller 2. påskedag.