Vil du ha' Kvicklys aviser fyldt med gode varer? 

Du kan vælge at få ugens bedste køb i din postkasse, på mail eller begge dele.

Desuden kan du altid tilgå vores aviser i Coop appen og her på Kvickly.dk. Og hvis du savner inspiration fra andre af Coops kæder, har du også mulighed for at tilmelde dig dem på deres hjemmesider.

Avisen indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris – og gode tilbud lige nu.

Betingelser:

Er mine oplysninger sikre og fortrolige?

De oplysninger, vi registrerer om dig, bliver behandlet strengt fortroligt. De vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Dine oplysninger er sikret på den måde, at vi har implementeret tekniske løsninger, der hjælper med at holde dine oplysninger sikre og opdaterede. Desuden er vores databaseserver låst forsvarligt inde og beskyttet af moderne alarmsystemer. Der er ingen adgang fra internettet til vores database. 

Hvad bruger I mine oplysninger til?

Når du tager Kvicklys digitale avis i brug, forbeholder vi os ret til at anvende data fra din brugeradfærd og eventuelle profildata til at give dig en bedre service, således at du kan få en optimeret avis, som interesserer dig og passer til din profil. 

Kan jeg ændre mine oplysninger eller afmelde mig?

Du kan til enhver tid ændre dine personlige oplysninger i din profil og slette din registrering. Du ændrer nemt dine oplysninger eller sletter din profil inde på ”Opret bruger/login” på Kvicklys digitale avis. 

Forbehold:

Der tages forbehold for skrivefejl, manglende leverancer, udsolgte varer, moms- og afgiftsændringer samt tekniske vanskeligheder og nedbrud, der ikke gør det muligt at benytte vores digitale avis.