Enkel

Enkel finder du kun i Coops butikker

Til dem, der vil mere med mindre, har Ole Palsby designet enkel - Coops største projekt inden for design i 60 år. Manden bag Alfi-termokanden og Eva Trio-gryden nåede inden han døde i 2010, at udarbejde konceptet for enkel, som er et opgør med brug-og-smid-væk-kulturen, ved at skabe bedre kvalitet til lavere priser.

Enkel Hvidpot

Nu er Hvidpot en del af Coop's køkkenserie, enkel®, der er kendetegnet ved et funktionelt og smukt design til en attraktiv pris. Hvidpot er designet af Grethe Meyer (1918 – 2008), og blev første gang lanceret i 1972. Serien er fremstillet i kvalitetsporcelæn, der tåler både høje og lave temperaturer. Alle dele kan gå fra fryser til ovn eller mikrobølgeovn samt tåler opvaskemaskine.

Enkel gryder, pander, kasseroller og glaslåg

Når du skal tilberede din mad, enkel-serien et stort udvalg af udstyr: kasseroller, pander og en bradepande i mange forskellige størrelser til forskellige funktioner.

Flade låg i rustfrit stål og med glaslåg. Med greb på siden, så de ikke bliver for varme at holde om. Passer til gryder, pander og skåle med samme cm i diameter. Tåler maskinopvask. Fås i størrelserne 16 cm – 20 cm – 24 cm.