nytårsaften cover

Nytårsaften

Nytårsaften er lig med fest og farver og lækker nytårsmad

Til nytårsaften skal vi have den bedste nytårsmad

Vi ved godt, at det kan være hektisk at planlægge en nytårsaften, især fordi man skal have mange bolde i luften på samme tid, så derfor guider vi dig igennem de vigtigste punkter til din nytårsaften.

fisketatar til forret
den klassiske nytårshummer

Vi har samlet flere madidéer til nytårsmaden, og vi giver dig vores bud på en lækker, smagfuld og farverig nytårsmenu. Vi har inddelt det i forret, hovedret og dessert – og vi giver dig bud på flere forskellige retter, så du bestemmer helt selv, hvordan din nytårsmenu skal sammensættes.

Forretter til nytårsmenuen

Her får du fire bud på forretter, der både er lækre og velsmagende. Forretterne er gode til at sætte en dejlig let bund, og så er de nemme at tilberede – En perfekt start på nytårsmenuen.

panko til forret nytårsaften

Hovedretter til nytårsmenuen

Her får du fire forskellige bud på hovedretter. Du finder både filet, mørbrad og den helt klassiske torsk. Hovedretterne er fine, har kant og er fuld af smag og passer derfor perfekt til nytårsmenuen.

krondyr og mørbrad til nytårsmenuen

Desserter til nytårsmenuen

Tradition tro hører kransekagen med i nytårsmenuen, men er du ikke så meget til den helt klassiske kransekage, får du her bud på en kransekage, der har lidt mere kant. Skal du helt væk fra kransekagen, får du også bud på, hvad desserten så kan byde på.

panna cotta til dessert

Velkomstdrinks og cocktails

En nytårsaften skal ikke være uden lækre drinks og cocktails. Her får du fire bud på lækre velkomstdrinks eller cocktails, i kan nyde i løbet af aftenen.

velkomstdrinks til nytårsaften

Underholdning der sætter stemningen i gang

Vi hopper ind i det nye år, og det skal ske med et brag. Her får du bud på, hvilke festlige og underholdende indslag, du kan flette ind til årets sidste aften.

Spar ikke på nytårspynten

En nytårsaften er med pynt, fest og farver, og derfor skruer vi helt op for pynten. Husk konfetti, nytårshatte, konfettirør, bordbomber, balloner, serpentinerne, guirlander, så er stemningen og bordpynten i top.

nytårsaften cover

Nytårstale-bingo

Når vi alle sidder klar foran skærmen til Dronningens nytårstale, kan man sætte nytårstale bingo i gang. Det er både hyggeligt at se tilbage på året, og så sætter nytårstale bingoen gang i festen.

Hvad skal man bruge i nytårstale bingo?

 • Der skal være nytårstale bingo plader til hver gæst
 • Kuglepen

Hvordan er reglerne nu?

Nytårsbingo er simpelt og af samme koncept som det helt traditionelle bingo. Nytårsbingopladen er med ord og vendinger – Gæsten der opnår en række eller fuld plade, har vundet Nytårsbingoen.

Quiz – Året der gik

Et rigtig sjovt og festligt indslag på aftenen er ’Året der gik’- quizzen. Her skal der quizzes igennem i alle de store og små begivenheder for året, der lige pludselig er gået. Noget har måske sat sig mere end andet, og det meget sjovt at få frisket op på, hvad der egentligt er sket i løbet af året.

Hvad skal man bruge i Året der gik-quizzen?

 • Toastmaster eller gæst har quiz klar med spørgsmål
 • Kuglepen og papir

Hvordan er reglerne nu?

 • Alt efter hvor mange i er, kan i hver især quizze mod hinanden, eller deles op i hold
 • Der bliver skrevet svar ned for hvert spørgsmål
 • Til slut bliver der talt sammen, og holdet/gæsten med flest rigtige svar har vundet quizzen

Magrethe skål

Magrethe skål er endnu et klassisk og festligt indslag til nytårsaftenen. Her skal der gættes på tid.

Hvad skal man bruge til Magrethe skål?

 • En skål
 • Sedler
 • Kuglepen

Hvordan er det nu reglerne er?

 • Hver deltager skal skrive et navn på en kendt person på en seddel
 • Alle sedlerne skal i skålen
 • Der bliver lavet to eller flere hold, alt efter hvor mange i er
 • En deltager fra hvert hold, skal nu skiftevis mime eller forklare navne – uden at sige navnet på personen – det har man et minut til!
 • Det hold med flest rigtige svar har vundet legen

Åbningstider i din Kvickly

Inden du har fastlagt hele nytårsmenuen, så slå dig løs i vores tilbudsavis. Tilbudsavisen indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris – og gode tilbud lige nu.

Find din nærmeste Kvickly butik og se, hvor du kan købe ind og vores åbningstider i forbindelse med nytår.