Forår

Konfirmationer, bryllupper og barnedåbe er bare få af de traditioner, der er forårets følgesvend. 

Her på siden giver vi dig al den inspiration, du skal bruge, hvis du i år skal være vært for en af festlighederne. Vi giver dig inspiration til det veldækkede og smukke bord. Vi guider dig til, hvordan du nemt kan lave DIY's, der sætter et personligt præg på din fest. Vi giver dig også smagfulde opskrifter på delikate desserter og nem (snaskende) natmad, der sender dine gæster godt hjem.

Konfirmation_2.jpg

Dæk op til konfirmation eller barnedåb på fineste vis

Bordet, der danner rammerne for den hyggelige fest, hvad end det er barnedåb eller konfirmation, hvor timerne går med at nyde god mad, grine af de festlige indslag og måske fælde en tåre til de rørende taler. Her har vi dækket bord med udgangspunkt i den lyserøde farveskala. På bordet pynter friske blomster og levende lys. Stellet er vores elegante Nordika-stel, vinglas er fra Tre Sensi-serien og bestikket sætter prikken over i'et med den mat guld finish. Du finder det hele i din Kvickly. 

Lad de mørke farver tage plads

Elsker du de mørke farver, kan du nemt lade dem tage plads ved bordet. Sæt levende lys i mørke farver på bordet, dæk op med stofservietter i samme mørke nuance og lad også lidt grønne planter komme med til bords. Kombinér med lyst stel, lyse blomster og fyrfadslys i gennemsigtige stager. Det giver et let modspil til de mørke farver - og vil med garanti imponere gæsterne. Tag ned i din lokale Kvickly, og find alt det, du skal bruge til et veldækket bord.

drenge_konfirmation.jpg
Konfirmationslider1.jpg
Konfirmationslider3.jpg
Konfirmationslider2.jpg
Konfirmationslider4.jpg
Bryllup1.jpg

Something blue

Drømmer du om et bryllup, hvor stemningen er personlig? Vi har dækket et smukt bryllupsbord med vores blå Arovo-serie. Arovo-stellet har vi mixet med forskellige levende lys, der giver et rustikt udtryk samt smukke blomster, der sætter den romantiske stemning. På bordet har vi også lagt vores bestikserie i mat guld, som sætter et eksklusivt touck på borddækningen. Lad dig inspirere af de mange muligheder for et veldækket bord fuld af personlighed i din lokale Kvickly.

Bryllupslider1.jpg
Bryllupslider2.jpg
Bryllupsslider4.jpg
Bryllupsslider3.jpg

Farverige festligheder

Drømmer du om vilde blomster, sprudlende drinks, smukke cocktailglas og levende lys, der brænder ned i takt med, at stemningen stiger? Se her, hvor vi har dækket op til farverige festligheder. Lysene er i smukke farvenuancer, blomsterne ligner noget fra en vildvokset mark, drinksene bobler og glassene er vores America 20's, som du kan købe i din Kvickly. På bordet har vi serveret tapas fra Coop Opskrifters smagfulde opskrifter.

Farverige_fester.jpg
farverrigslider_1.jpg
farverrigslider_2.jpg
festligeslider3.jpg
Farverige_fester4.jpg

Imponér dine gæster med
en delikat dessert

Vi giver dig her opskrifterne på de lækreste cheesecake, der med garanti vil imponere hver en gæst om bordet.
Du finder cheesecake med friske bær, cheesecake med smag af sommer, cheesecake med knasende chokolade og
cheesecake med cremet Baileys. Tag for dig af opskrifterne herunder.