Forår

Her på siden giver vi dig al den inspiration, du skal bruge, hvis du i år skal være vært for en af festlighederne, der følger med foråret. Vi giver dig inspiration til det veldækkede og smukke bord. Vi guider dig til, hvordan du nemt kan lave DIY's, der sætter et personligt præg på din fest. Vi giver dig også smagfulde opskrifter på delikate desserter, der sætter det søde punktum.

Dæk op til fest på fineste vis

Bordet danner rammerne for den hyggelige fest, hvad end det er barnedåb eller konfirmation, hvor timerne går med at nyde god mad, grine af de festlige indslag og måske fælde en tåre til de rørende taler. Her har vi dækket bord med udgangspunkt i den lyserøde farveskala. På bordet pynter friske blomster og levende lys. Stellet er vores elegante Nordika-stel, vinglas er fra Tre Sensi-serien og bestikket sætter prikken over i'et med den mat guld finish. Du finder det hele i din Kvickly. 

Lad de mørke farver tage plads

Elsker du de mørke farver, kan du nemt lade dem tage plads ved bordet. Sæt levende lys i mørke farver på bordet, dæk op med stofservietter i samme mørke nuance og lad også lidt grønne planter komme med til bords. Kombinér med lyst stel, lyse blomster og fyrfadslys i gennemsigtige stager. Det giver et let modspil til de mørke farver - og vil med garanti imponere gæsterne. Tag ned i din lokale Kvickly, og find alt det, du skal bruge til et veldækket bord.

Pynt personligt op til barnedåben 

Gør din barnedåbsfest endnu mere personlig med hjemmelavet pynt. Vi guider dig her til at lave den fineste flagguirlande med søde dyr som motiv, og du får også opskriften på søde bordkort, der fuldender bordet.

Bryllupsfest med manér

Something blue

Drømmer du om et bryllup, hvor stemningen er personlig? Vi har dækket et smukt bryllupsbord med vores blå Arovo-serie. Arovo-stellet har vi mixet med forskellige levende lys, der giver et rustikt udtryk samt smukke blomster, der sætter den romantiske stemning. På bordet har vi også lagt vores bestikserie i mat guld, som sætter et eksklusivt præg på borddækningen. Lad dig inspirere af de mange muligheder for et veldækket bord fuld af personlighed i din lokale Kvickly.

Sådan gør du bryllupsbordet personligt

Hjemmelavede, små detaljer gør den store forskel på bordet. Derfor giver vi dig her en nem guide til at lave smukt bordpynt, der sætter prikken over i'et på borddækningen. Bordpynten tilsætter personlighed og gør det til en visuel fornøjelse at sætte sig til bords.

Imponér dine gæster med
en delikat dessert

Vi giver dig her opskrifterne på de lækreste cheesecake, der med garanti vil imponere hver en gæst om bordet.
Du finder cheesecake med friske bær, cheesecake med smag af sommer, cheesecake med knasende chokolade og
cheesecake med cremet Baileys. Tag for dig af opskrifterne herunder.