Irmas favoritter

Kaffen alle husker

Irmas Blå Kaffe behøver ingen præsentation. Den velafbalancerede og velsmagende kaffe er en klassiker, som har begejstret kaffedrikkere i generationer. Hvad gør den så særlig? Svaret ligger i detaljerne – kaffen er nemlig nøje udvalgt og ristet på Irmas eget kenyanske risteri, African Coffee Roasters, og har med sin dejlige fyldighed og lette syrlige undertoner gjort den til den perfekte kop kaffe – og et ikon blandt Irmas mange varer.

Landing Page 1110X925 1
Landing Page 1110X925 2

Tid til te

Det bliver aldrig umoderne at tage et par minutter ud af kalenderen med en tiltrængt pause og en kop varm te. Er du fan af opskriften, bør du helt klart smage de skønne te-varianter fra Irma, som har en lang tradition for især klassisk sort te. Earl Grey, English Breakfast eller måske den karakterfulde Keemun…? Uanset hvilken te, du ynder at drikke, skal du vide, at Irmas te er lavet i tæt samarbejde med det hæderkronede danske tefirma Fredsted The, der har excelleret i te siden 1917

Brownie med den fineste chokolade

Brownie er og bliver en favorit, når du har lyst til lidt ekstra lækkert. Irmas mørke brownie er bagt på smør og den fineste belgiske Callebaut-chokolade. Og med et kakaoindhold på mindst 70 %, bliver du forkælet med en fyldig og intens smagsoplevelse, der ikke fås bedre.
Men vent, der er mere! For sværger du til hvid chokolade, bør du prøve Irmas hvide brownie bagt på smør og den lækreste belgiske hvide Callebaut-chokolade. Her er desuden tilføjet valnødder, som, sammen med den gode chokolade, giver den fyldige brownie et delikat nøddetvist. Tip! Fuldend smagsoplevelsen og server din brownie med lidt friske bær og måske en kugle af Irmas økologiske vaniljeis.

Landing Page 1110X925 3
Landing Page 1110X925 12

Tærten alle taler om

Genoplev smagen af sol og sommer med Irmas populære hindbærtærte på smørbagt mørdejsbund dækket med hindbærpuré og lækre glaserede hele hindbær. Det er uden tvivl en frugttærte, der imponerer på alle parametre, og serverer du den sammen med lidt creme fraiche, er der ikke et øje tørt.

Den verdensberømte kagedåse

Irmas berømte blå kagedåse, der har gået sin sejrsgang over hele verden, gemmer på de mest uforglemmelige småkager. Danish Butter Cookies er nemlig sprøde, søde og smørbagte efter traditionelle danske opskrifter. Selvfølgelig!

Landing Page 1110X925 4
Landing Page 1110X925 15

Julens bedste mundfuld

Boost julehumøret med de økologiske æbleskiver fra Irma. Kærnemælk og kardemomme giver den helt perfekte smag, så hver mundfuld bliver en sprød og lækker fornøjelse. Server dem med flormelis og en af Irmas fantastiske økologiske marmelader, og julestemningen topper!

Landing Page 1110X925 Risengrod

Det tager 8 minutter at få englene til at synge!

Risengrød skal smage, som risengrød skal smage. Også selvom du ikke har tid til at lave den fra bunden. Irmas risengrød smager af skøn, hjemmelavet risengrød efter en kort opvarmning i en tykbundet gryde i ca. 8 min. Men sæt ikke skeen i den før, end risengrøden den har fået du-ved-nok-hvad på.

Fås i hele Danmark

Landing Page 1110X925 7

Krydret til perfektion

Drøm dig væk til sol og varme i det græske øhav med Irmas smagfulde og saftige sorte og grønne oliven. Vælg imellem fem skønne smagsvarianter krydret til perfektion med bl.a. timian, oregano, mynte og chili – og alle sammen uden sten. Den helt perfekte snack!

Landing Page 1110X925 8

En portugisisk delikatesse

De absolut bedste sardiner kommer, efter vores mening, fra portugisiske A Poveira. Her bruger man en særlig forarbejdning med damp, som giver sardinerne en smag i særklasse. De langtidsmodnende sardiner bliver desuden renset og skåret ved håndkraft og lægges forsigtigt tilrette, så de passer perfekt til dåsens længde. Til sidst bliver saucen eller olien tilføjet, og resultatet er en smuk delikatesse, der blot kalder på et ristet stykke brød og godt selskab.

Til en rejemad deluxe

Elsker du en god rejemad, kan vi kun anbefale dig at prøve Irmas grønlandske rejer. De fanges bæredygtigt i de kolde farvande omkring Grønland og koges, pilles og nedfryses lynhurtigt. På den måde bliver den friske smag og lækre konsistens bevaret helt optimalt, så du altid kan nyde dine rejer, som var de fanget i går.

Landing Page 1110X925 13
Landing Page 1110X925 9

Fuldender din frokost

Tag din frokost til helt nye højder med en af de populære pålægssalater fra Irma. De er ikke bare gode – de er også fremstillet efter Irmas klassiske opskrifter med mayonnaise. De smager simpelthen bare af mere, og så er det jo heldigt, at der findes hele 13 lækre af slagsen.

Et stykke med lækkerhed

Blandt Irmas vanedannende favoritter finder du Marie Leverpostej. Her er der blevet kælet for detaljerne med en lækker og cremet konsistens fra bl.a. creme fraiche og champignon, og så er postejen smagt til med kardemomme, allehånde og ingefær. Alt i alt en virkelig speciel leverpostej, som tager sig rigtig godt ud på et stykke rugbrød og pyntet med agurk og bacon. Mums!

Landing Page 1110X925 10
Landing Page 1110X925 11

Forårsrullerne, hele familien elsker

Irmas håndrullede forårsruller er altid gode at have i baghånden – og på lager i fryseren – når sulten melder sig og tiden er knap. Nyd dem sprødstegte eller direkte fra ovnen og vælg imellem fyld af kylling og grove grøntsager eller oksekød og grøntsager. Et sikkert hit for hele familien!

Saucer, du bare må smage

Blandt Irmas lækre serie af saucer finder du de her to prisvindende favoritter: Den cremede bearnaisesauce og den let syrlige hollandaisesauce. Saucerne sætter prikken over i’et på dine middage og gør det med opskrifter, der emmer af god kvalitet og lækre smagsnuancer. Bearnaisen er med sin fyldige smag af estragon og æggeblommer af æg fra fritgående høns f.eks. det perfekte supplement til en god bøf. Og som tilbehør til fisk er Irmas hollandaise med citronsaft, estragoneddike og æggeblommer af æg fra fritgående høns helt forrygende.

Landing Page 1110X925 5

Gør din risotto endnu bedre

Vil du lave en risotto, der sidder lige i skabet, skal du have fat i Irmas økologiske Arborio Risottoris. De store og tykke riskorn har klassifikationen ”Superfino”, hvilket er din garanti for, at risene får en perfekt konsistens efter kogning, og gør denne type ris det foretrukne valg til den italienske klassiker risotto.
Tip! Arborio Risottoris er også velegnede at bruge til risdesserter eller som fyld i kolde salater.

Landing Page 1110X925 6

Landgraf Riesling Feinherb & Spätburgunder Trocken

Brut Joseph Perriers signaturvin, Brut Cuvée Royale er blandt de allerbedste Non Vintage champagner, der laves.

En utrolig stilsikker champagne, der er meget bredt anvendelig og derfor også findes på toprestauranter verden over.
Demi Sec Duften er moden og kompleks for en demi sec, og smagen overraskende frisk, sødmen taget i betragtning. Perfekt til kransekagen nytårsaften, som aperitif eller som et glas, når noget skal fejres. Også god til sommerens modne bær.

Landing Page 1110X925 Vin 3
Landing Page 1110X925 Vin 2

Cuvée Dissenay

Vi er helt nede ved Middelhavet mod syd, hvor druerne får masser af sol, men også lidt fugt ogskygge på grund af bjergene der omkranser området.

Chardonnay Her en meget udtryksfuld chardonnay med fyldig frugt, et velintegreret fadpræg samt en forrygende friskhed. Til lyst kød som f.eks. kylling eller til milde blåskimmeloste.
Pinot Noir Frisk og ret elegant med en frisk syre i behold. Til stegt andebryst, pasta eller ost.
Rosé Denne fine rosé er produceret på grenache noir druer høstet ved fødderne af Black Mountains. Her nyder vinstokkene plantet på sydvendte skråninger godt af det typiske middelhavsklima, hvor der er masser af sol og varme.

Bedste vine fra Irma i din lokale Kvickly eller Super Brugsen

Godt nyt til alle vin-elskere, for nu kan du nemlig finde de bedste vine fra Irma i din lokale Kvickly eller SuperBrugsen

Så glæd dig til at kunne nyde de mest udsøgte og unikke druer fra verdens førende vinhuse og distrikter.

Landing Page 1110X925 Vin 1