Logo

Børnecykler til store og små

Børnecykel - gode og billige cykler - find din nye cykel her

Når du køber en Mustang børnecykel får du mere end 70 års erfaring med produktion af cykler med på bagagebæreren. Vores børnecykler er kvalitets cykler, designet i Danmark til danske forhold.

Her kan du se Kvicklys udvalg af børnecykler. Hvis din Kvickly ikke har cyklen på lager, kan de bestille den hjem til dig. 

Mustang giver 2 års reklamation på cykler.

Mustang Deep - Hverdagscyklen til alle seje børn

Til skole, til sport eller til vennerne – Deep er cyklen, der klarer alle hverdagens cykelture uden problemer.  Den populære model er designet til aktive børn og fås i flere cool farver. Deep er lavet i stål for en god stabilitet og har 3 gear, så der er mulighed for god fart på cykelturen.  

sej børnecykel med mustang deep

Mustang Isabella - Hverdagscyklen til alle friske piger

Den klassiske pigecykel i stål er cyklen, der får alle piger til og fra skole og sport. Isabella er en populær hverdagscykel, som findes i flere fine farver og tre forskellige størrelser. Den smarte cykel har 3 gear, der gør det nemt at komme op og ned af bakkerne.

børnecykel til alle friske piger

Mustang Augusta – Elegant hverdagscykel

Augusta pigecykel er en let og elegant aluminiumscykel, med mange fine detaljer så som praktiske stropper på bagagebæreren, som gør det nemt at fæstne din taske eller pose. Cyklen fås i 2 farver og du vælger selv om det skal være med 3 eller 7 gear.

elegant børnecykel til hverdagen

Mustang Lucca

Mustang Lucca er en solid cykel til de helt små, som skal lære at cykle. Cyklen findes i tre modeller.

Cyklerne fås i smarte farver både til piger og drenge og i et solidt stålstel uden gear, hvilket gør livets første cykelture til en leg. 

solid børnecykel til de helt små med mustang lucca

Billige børnecykler

Skal hele familien nyde godt af en cykeltur, kan du også nemt vælge mellem forskellige billige børnecykler til børn og unge i alle aldre. Skal dit barn have en god start på den første cykeltur, går du ikke forkert med billige børnecykler, hvor kvalitet, sikkerhed og barnets behov er i fokus. Men det kan være svært at finde en god og billig cykel til børnene, fordi de vokser hurtigt og fordi sikkerhed og komfort er ekstra vigtigt, når børnene begiver sig afsted på cyklen. Derfor tilbyder Kvickly et bredt udvalg af billige børnecykler, som passer til dit barn – hvad enten cyklen skal bruges til og fra skole, på cykelture med hele familien eller valget står på en robust mountainbike, der kan klare turene i skoven.

Find butik
Tilbudsavis