Børnecykler til store og små

Børnecykler til både drenge og piger

Vores store og spændende udvalg af børnecykler til drenge og piger dækker alt, hvad den lille cyklist kan drømme om. Du kan købe løbecykler, begyndercykler, hverdagscykler, mountainbikes og citybikes til børn. Dit barn kan få en cykel med og uden gear, helt enkel, eller med sjovt og smart cykeltilbehør, cykelkurv, bagagebærer eller en smart cykelhjelm. Alt sammen i den rigtige børnestørrelse. Modellerne varierer i størrelse, farve og pris, så du kan være sikker på at finde en, der passer til dit barn uanset alder, højde eller køn.

Sikker på børnecyklen og skolevejen

Næsten alle børn i Danmark har lært at cykle inden skolestart, og er der ikke mere end få km, kan de fleste følge med på cykel allerede i børnehaveklassen. Er skolevejen længere, kan du og dit barn fx starte med at cykle til togstationen eller busstopstedet. Vælg den sikre vej, selvom den er lidt længere og sørg for, at de mindste har en voksen med, når de cykler i trafikken.

Billige børnecykler

Skal hele familien nyde godt af en cykeltur, kan du også nemt vælge mellem forskellige billige børnecykler til børn og unge i alle aldre. Skal dit barn have en god start på den første cykeltur, går du ikke forkert med billige børnecykler, hvor kvalitet, sikkerhed og barnets behov er i fokus. Men det kan være svært at finde en god og billig cykel til børnene, fordi de vokser hurtigt og fordi sikkerhed og komfort er ekstra vigtigt, når børnene begiver sig afsted på cyklen. Derfor tilbyder Kvickly et bredt udvalg af billige børnecykler, som passer til dit barn – hvad end cyklen skal bruges til og fra skole, på cykelture med hele familien eller valget står på en robust mountainbike, der kan klare turene i skoven.

Hvornår kan dit barn cykle alene

Færdselsloven siger, at børn over 6 år må cykle alene. Men ifølge Cyklistforbundet kan du ikke regne med, at dit barn kan cykle sikkert i trafikken, før det er 10-12 år. Først i den alder er børnene i stand til at bedømme andre trafikanters hastighed og hensigt og beslutte, hvordan de selv skal agere i forskellige situationer.

Få styr på udstyret til børnecyklen

I Kvickly og på Coop Shopping finder du også et bredt udvalg af tilbehør til børnecyklerne. Du finder både ringeklokke med fine motiver, funktionelle cykelkurve og selvfølgelig cykellygter og refleksveste. Så er der også godt styr på sikkerheden i trafikken. I Kvickly og på Coop Shopping har vi også gode og kvalitetssikre cykelhjelme, der beskytter dit barn godt. Så kan du sende din lille cykelrytter trygt afsted på cykeltur.