Banner_maend_cykel.jpg
Banner_maend_cykel.jpg

Ordentlige herrecykler til en god pris


I Kvicklys butikker finder du et bredt udvalg af billige kvalitetsherrecykler med udstyret i orden. Fælles for udvalget af herrecyklerne er, at de er godkendt af EN-standarder og har gennemgået en lang række test. Så du kan altid føle dig sikker på, at kvaliteten er i orden, når du køber din herrecykel i Kvickly – også når det er en billig herrecykel.

Kvalitetscykler, der kan holde til vind og vejr

Cyklerne i Kvickly er designet til danske forhold og fremstillet til at kunne holde til både hverdagens knubs og det danske klima. Alle vores cykler til herrer er, som vores andre cykler, produceret med kvalitetskomponenter. Du kan derfor være sikker på, at du i Kvickly får en cykel af særlig god kvalitet, der kan holde til selv den vildeste tur i mudderet i skoven. God fornøjelse!  

Maend.jpg
jfijdfidf.jpg

En god cykel, der opfylder dine behov

Uanset om det er en hverdagscykel med 7 Shimano Nexus-gear eller en mere avanceret herreracer med 24 Shimano Tourney-gear, får du en rigtig god herrecykel i Kvickly. Vi har cykler til den garvede rytter med mange kilometer i hjulene, men vi også cykler til dig, der bare nyder en stille cykeltur og frisk vind i ansigtet i ny og næ. Få mere inspiration til en god cykel i din nærmeste Kvickly eller tag et spændende kig på Coop Shopping.

Hold øje med vores tilbudsavis, og se om din næste cykel kommer på tilbud

I vores tilbudsavis finder du altid gode priser – også på cykler. Hold derfor øje med vores ugentlig tilbudsavis. Måske du finder din nye cykel til en særlig god pris.