Grillsæsonen er over os! Det betyder lange dage med sol på næsen, middage under åben himmel mens mørket falder på og masser af godt kød på grillen. Så langt så godt. Men hvilke vine passer til grillmaden? Det skal være nogle, der kan stå imod det røde kød, røgsmagen og grillstriberne, der giver den lækre karamelliserede smag til kødet.

Fire sikre grillvine

Vi er gået igennem vinhylderne (og vinjunglen) og fundet et par sikre vindere, der går godt til en grillmenu med kød på. Vi har udvalgt fem bud på rødvine, der har både saft, kraft, sødme og fylde, som vil passe rigtig godt til kødet. Vinene kan du selvfølgelig finde på hylderne i din Kvickly.

Delicato Zinfandel

En rund og lidt sødmefuld smag med masser af saft og kraft samt indsmigrende yoghurt- og eucalyptusnoter gør den perfekt til grillet kød, gerne med barbequemarinade.

AP Premium

Robust, krydret smag med lidt sødme i eftersmagen, der gør den god til krydrede grillretter med krydderier.

Spier Vintage 5D

Kraftfuld men elegant, balanceret syre og samtidig frisk frugt, der gør denne vin fra prisvindende Spier i Sydafrika god til grillet fjerkræ og svinekød.

Opi Malbec

Blød, rund og saftig smag, ukompliceret, lækker og letdrikkelig og supergod til grillet lam.

Kom forbi og spørg vinafdelingen i din lokale Kvickly og få endnu mere inspiration med hjem. Du kan også se denne uges gode vine lige her. Vores tilbudsavis indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris – og gode tilbud lige nu.