Alle cykelhjelme der sælges i Danmark skal overholde EUs sikkerhedskrav. Selvom en hjelm købt i supermarkedet ofte er billigere end faghandlen, så er der bestemt ikke gået på kompromis med sikkerheden.

Smarte cykelhjelme

Design og farver er nyt og smart. så der er næsten ingen undskyldning. Brug hovedet og brug hjelmen – hver gang du cykler.

Her kan du se et par af de cykelhjelme, du kan finde i Kvickly.

Cykelhjelmene er alle i dansk design med fokus på sikkerhed komfort og klassisk stil til den bevidste cyklist. Hjelmene er monteret med smart insektnet i ventilationshullerne, kantdekoration i krom og en højglans kvalitetslakering med moderne mønster og farver.

Tilbehør til din cykel – Ding

Ding er både smart, sjovt og praktisk tilbehør til din cykel og findes til både voksne og børn. Du kan vælge imellem ringeklokker i mange former og friske farver, i dyreform eller med blomster – eller du kan gå hele vejen med et rigtigt båthorn på din cykel.
I DING-serien kan du også få spejle til din cykel, så du har styr på, hvad der sker bag dig på vejen. Sjove perler der larmer og vilde reflekser, så du bliver set i mørke…

Kom forbi Kvickly og se vores store udvalg af tilbehør til cykler – Find din nærmeste butik her

FAQ om cykelhjelme

Hvad koster en cykelhjelm?
En cykelhjelm behøver ikke at koste en formue. Man kan sagtens finde en cykelhjelm, der overholder EU’s sikkerhedskrav til 200-300 kroner.

Hvor ofte skal man udskifte sin cykelhjelm?
Ifølge rådet for sikker trafik kan en cykelhjelm bruges i op til 10 år. Det er dog vigtigt at kassere en cykelhjelm, hvis den har fået et hårdt slag.

Skal man bruge cykelhjelm?
Det er ikke lovpligtigt at bruge cykelhjelm på de danske veje og cykelstier.

 Hvorfor skal jeg bruge cykelhjelm?
En cykelhjelm beskytter dit hoved mod slag. Den kan redde dig fra alvorlige skader, hvis uheldet er ude, og du vælter på cykel.