Det er vigtigt, at basistøjet er i orden og i god kvalitet, for det er det, vores børn bruger mest. Det skal kunne tåle at komme i vaskemaskinen uge efter uge og selvfølgelig være behageligt at have på.

Coop og Kvickly stiller høje etiske krav til alle vores leverandører og den virkelighed, vi er fælles om. Friends holder nøje øje med kemi der er hverken PVC eller ftalater eller nikkel at være bange for. Vi tester fra nemlig yderst til inderst.

Tøj fra Friends

Coop – og dermed Kvickly – tager ansvar for og går op i, at de produkter vi sælger, er af ordentlig kvalitet og produceret med omtanke. Det gælder selvfølgelig også for de mærker, vi selv producerer, og Friends er et af dem. Når du køber tøj og sko fra Friends, er du sikret kvalitet for pengene. Tøjet er meget behageligt at have på og er syet med tanke for, at spilopper og sprællemænd kan bevæge sig i det og føle sig godt tilpas samtidig.

Babytøj i blødt uld

Friends uldprodukter er produceret i Merino uldgarner, som også kaldes uldens ”Rolls Royce”, da uldgarnet er spundet af den fineste uld fra Merinofåret. Uld har med sin luftige struktur en fantastisk temperaturregulerende evne, som betyder, at det hjælper barnet til at holde en konstant og naturlig kropstemperatur, uanset om barnet er aktivt eller ligger stille og sover.Uld har også en fremragende fugtabsorberende egenskab. I forhold til bomuld er ulden i stand til at absorbere ca. fem gange så meget fugt – uden at tøjet føles vådt. Merinoulden er Woolmark-certificeret og garanteret mulesingfri, da god dyrevelfærd ligger Friends meget på sinde. Uldtøjet er mærket med det europæiske miljømærke EcoLabel, som er din garanti for en miljørigtig kvalitet med mindre kemi i hele produktionsprocessen.