I Kvickly finder du altid et rigtig stort udvalg af økologiske varer – så har du nemlig altid noget at vælge imellem.

Coop samarbejder med en lang række producenter af økologiske varer, lige fra de bittesmå økologiske producenter, der måske kun leverer til et par enkelte varehuse og til de store økologimærker som f.eks. Urtekram. Og så er der jo også Coops eget brand; Änglamark. Så kan du få økologi til alle lejligheder og til både morgen, middag og aften.

Kom forbi og lad dig inspirere!

Herunder er nogle få, men gode eksempler på, hvad du kan finde i alle Kvickly-butikker. Men du finder selvfølgelig meget mere i din lokale Kvickly – og hvem ved, måske finder du noget helt unikt.

Meyers mel

Meyers sørger for at Kvickly altid har et stort udvalg af spændende økologiske melsorter at vælge imellem. Dyrket i Norden af udvalgte bønder, der laver korn og mel af en høj standard. Forskelligt brød kræver forskelligt mel og det er derfor, du kan finde mel af mange slags korn og i mange formalingsgrader. Melet er ikke tilsat ascorbinsyre og flere varianter er desuden malet på stenkværn, der bevarer melets sødme og giver ekstra smag til dit bagværk.

Änglamark

Änglamark er Coops eget brand med over 600 forskellige varer i familien. Änglamark er økologiske, miljø- eller allergivenlige produkter af høj kvalitet, der spænder vidt: Fra vaskepulver til tomater. Fra babymad til sengetøj. Fra pasta til økologisk svinekød, entrecôte-bøffer, smør, appelsiner og marmelade.

Læs meget mere om Coops eget brand Änglamark lige hér.

Thise Mejeri

Vi må heller ikke glemme mælkeproducenten Thise fra Nordvestjylland, der laver en masse skønne oste, mælkevarianter og surmælksprodukter til Kvickly (og resten af Coops) køleskabe.

Læs meget mere om Thise lige hér

Så kom forbi og gå på oplevelse i vores mange, mange økologiske varer.