Mustang fik hele familien op på den tohjulede, lige fra den første cykel kom på gaden i 1945. Klassiske hverdagscykler i god kvalitet, der også kan stå imod både regn og rusk, selvom det selvfølgelig er sjovere at køre i strålende solskin…


Cykler til hele familien

Det populære cykelmærke er indbegrebet af en stolt cykeltradition, som danskerne er kendt for i hele verden. Cyklerne er skabt til danskernes hverdagsbehov og udviklet til brug i alt slags vejr. Det giver gode oplevelser på farten til både børn og voksne.


Billige hverdagscykler og bycykler

Udvalget er stort, stilen er enkel og cyklerne fås i mange fine farver fra den klassiske sorte til den friske citrusgrønne – eller hvad med en pink. Alle cykler er skabt i et design og med en funktionalitet, der indbyder til alt fra de mindstes første cykeltur til de voksnes travle hverdag.

Med sikkerhed, design og gode priser i fokus, har Mustang sørget for alt ned til mindste detalje.


Høj kvalitet til en god pris

I Coop går vi ikke på kompromis med kvalitet.

Vi er stolte over vores cykelsortiment, hvor god kvalitet, sikkerhed og pris går op i en højere enhed. Coop har mere end 70 års erfaring med salg af cykler og har samarbejde med dygtige leverandører.

God kvalitet betyder en god og holdbar cykel i mange år:
Coops leverandører af cykler er blandt de bedste og vi kræver, at alle cykler overholder de frivillige EU sikkerhedsstandarder. Det betyder, at Coop kun kan købe cykler hos de mest seriøse cykelproducenter i verden. Leverandører som også sælger kvalitetscykler i mærkevarer til faghandlen.


Overholder høje krav på sikkerhed

En cykel skal være til at stole på i trafikken. Til at dokumentere dette findes 5 frivillige europæiske sikkerhedsstandarder. Coop kræver at cyklerne overholder dem alle. Overholdelse af standarderne betyder at cyklerne skal bestå et omfattende testprogram. Et eksempel er fx styr og sadelpind, som testes med mindst 200.000 tryk for at dokumentere holdbar kvalitet. Forgaffel skal klare mindst 100.000 tryk med stor belastning.

Trafikken er risikofyldt nok i forvejen – derfor mener vi, at en cykel skal være hundrede procent til at stole på. Så du kan komme sikkert frem og tilbage.