Elcykler hjælper dig på de længere cykelture ved hjælp af en motor – så du kan komme ekstra langt omkring dér hvor du normalt ville bruge en bil eller en scooter. Motoren drives af et batteri, som ofte er placeret under bagagebæreren eller ved bagagebæreren.


En elcykel er sund fornuft

En elektrisk cykel - en elcykel eller el-cykel er det samme navn for en cykel med en batteridrevet elmotor eller hjælpemotor. Den er et fantastisk valg til de lidt længere strækninger og den klarer både modvind og stejle bakker. Den slår automatisk fra, når du kører over 25 km/t eller stopper med at bruge pedalerne, som lovgivningen er herhjemme.


Kør 40-50 km pr. opladning på en elcykel

Det er nemt at lade batteriet op og kræver ikke en særlig ladestation. Bare slut til en almindelig stikkontakt med den medfølgende oplader. Det tager ca. 4-6 timer at lade det fuldt op. Vælger du elcyklen får du både cykelglæde, god motion og et hurtigt og billigt alternativ til bil, bus og tog på distancer op til 30 km. Elcyklerne bruger også væsentlig mindre energi end benzindrevne køretøjer, så du bidrager også til et bedre miljø.


Prøv en elcykel fra Coop

Mustang Passion

Dansk design og nyeste 36 lithium batteri-teknologi fra Protanium Activated by Samsung.

El-cyklen fra Mustang er et hurtigt og billigt transportmiddel og dermed et godt alternativ til kørsel i bil og bus, der kan få dig langt omkring – helt uden sved på panden.

Elcyklen kommer i klassisk design i både en herremodel og damemodel og fås i klassiske farver som sort og grå. Mustang Passion har et aluminiumsstel og hele syv gear, så du selv kan regulere farten på cykelstien. Batteriet er aftageligt, så det nemt kan oplades.

Tilbage er kun at ønske dig rigtig god medvind på cykelstien.